Her kan du læse opskrifter med nogle af KILIC MARKED`s produkter.

 

Kebab med Yayla yoghurt
Til 3 personer
  • 500 gram lammekød skåret i terninger på 2 cm

Marinade af: 4 spsk. olivenolie, saften af 1 citron, 1 lille løg revet, salt og peber, 2 tsk. timian.

Tomatsauce af: 3 store modne tomater eller 1 dåse flåede tomater, 1 spsk. tomatpure, 1 spsk. olivenolie, 1 fed knust hvidløg, 1 laurbærblad, salt og peber, lidt vand, ca. 6 dl Yayla Yoghurt, 3 - 4 fed hvidløg knust, 1 - 2 spsk. smør, 1 spsk. paprika, tyrkiske fladbrød (eller 6 skiver franskbrød).

Fremgangsmåde:

1: Skær kødet ud i små terninger på ca. 2 x 2 cm. Bland ingredienserne til marinaden og mariner kødet så længe som muligt, gerne natten over.

2: Tomatsauce - Tomaterne blendes, og tilsættes lidt vand, tomatpure, hvidløg, olivenolie, laurbærblad samt salt og peber. Lad saucen koge ved svag varme i ca. 15 minutter.

Tzatziki
Yayla feta ost anvendelsesområder
Makaroni med yayla feta ost
Tyrkisk børek med yayla fetaost
Salat med yayla fetaost
Tomatkurve med yayla fetaost
SARMA med SERA vinblade
BULGUR PILAV med DURU Bulgur
HOMMUS med KILIC kikærter
LINSERGRYDE med KILIC linser
ESTONISKE Opskrifter
KISIR- Bulgursalat